perjantai 27. helmikuuta 2015

Uusi kisatakki - Pikeur Shannon


Tilasin Saksasta taas kerran samasta tutusta Loesdausta. Tällä kertaa tosin tilasin vain tämän ihana ihanuuden uuden kisatakin ! Meni kauan etsiä sopivaa takkia, joka minun mieltäni miellyttää. Oon yleensä tosi nirso tälläisissä asioissa, mutta tämän takin nähdessä netissä en empinyt yhtään. Koko oli helppo katsoa kun entinen takki olin myös Pikeurin, josta en nyt enään raahinutkaan luopua kun kaupaksi ei mennyt. Nyt on ainakin kouluun sekä esteille omat takkinsa :-D Takki oli siis edullisesti alessa vielä vaan 179€ !

Takissa on ihanat bling bling yksityiskohdat hihassa, johon on tehty kruunu ja Pikeur lukee kauluksessa timanteilla ja keskimmäinen nappi on yksin timantti! Alla olevassa kuvassa näette myös tuolla takin yläosassa olevan kuvioinnin, joka on tehty jonkinäkösissä kimaltelevilla jutskilla, ei nyt juuri tule mieleen mitä mahtavat olla. Takki on aivan täydellisesti istuva ja joustava, mutta todella tyköistuva ja lyhyt, mitä takista hainkin. Värinä tässä on ihan musta. Plussana tässä takissa on kyllä pidemmät hihat, kuin entisessä takissani ja vetoketjulliset näppärät taskut, jossa pystyy hyvin kantamaan vaikkapa lähtölistan ja setelit. Taskut ovat isot, mutten silti tunkisi niitä täyteen kaikenmaailman kamppeita.


En ole todellakaan varusteurheilija, mutta oon aina miettinyt että millaisethan nämä Kingslandin sukat ovat, kun kuitenkin hintaa löytyy 15€. Monella on tämän tyyliset yksiväriset sukat tai sitten ne kaksiväriset sukat, jotka ovat ohuet pohkeen kohdalta. Nämä minun ostamat sukat olivat coolmax sukat. Väri ei ole kyllä ihan se mitä halusin ja koko on vähän reilu. Sukat näyttivät ihan tavallisilta sukilta, mutta kun laitoin nämä jalkaan, nää sai mut yllättymään. Hitto ! Nämähän on jopa tosi hyvät ja pehmoset jalassa. Tuntuvat kevyiltä eikä nukkaa eikä ole sellaiset karheat, niinkuin useat sukat ovat. Toivottavasti ei pesussakaan mene karheiksi. Olin kyllä enemmän kuin tyytyväinen näihin ostoksiini :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti