torstai 12. helmikuuta 2015

Vaaleanpunainen aarrearkkuni

Tänään pääsettekin tutkailemaan, että mitä sieltä Milan vaaleanpunaisesta lootasta nyt kaunistelematta sitten löytyykään ! Kieltämättä, avatessani harjapakkia minulla ei ollut kovinkaan paljoa tietoa, mitä siellä pohjalla sitten on, koska välillä on tapana kiireessa ja väsyneenä vaan heittää kaikenlaista tavarata sinne.

Tämä postaus on siis Blogitalli.fi.n VIIKON BLOGIHAASTE
Jos kiinnostaa näyttää muillekkin se sinun aarrearkkusi sisältö, niin käyppäs osallistumassa Blogitallin sivuilla täällä näin.  Yhtä onnekas bloggaaja palkitaan 1hevosvoiman sponsoroiman 2 kahden harjan setin ja yllätyspalkinnon !





Lähdetäänpäs purkamaan sitä harjaboxia nyt.


Tässä on jo pieni kurkkaus sinne likaiseen harjaboxiini, kun talvella ei tule oikein pestyä ja tuo vaaleanpunainen boxi ei oikein imartele värillään silloin... Toki tämä ei ole tavallinen boxi vaan soveltuu myös penkiksi, jonka päälle äiti heittää AINA kaikki likaiset ruokinta astiat ja kauhat. Se selittäneen laatikon päällisen mustanruskean kuorrutteen.




1. Entinen vaaleanpunaruskea suht.pehmeä taipuisa harja. Tämä on ollut enemmänkin käytössä sämpyllä kuin Milalla.

2. Ei kertaakaan käytetty hevosenkengän muotoinen jämäkkä harja, tuollaisella tapilla.

3. Hiten ja sämpyn kuminauhat löytyivät siis Milan pakista ! Löytyy pinkkejä ponille ja vähän miehisempään meininkiin mustia.

4. Equipagen fleecehanskatkin löytyivät !

5. Aivan mahtava lila hännän ja harjan selvitysharja. Ollut törkeän hyvä ja selvittää nopeasti ja katkomatta jouhia.

6. Milan lemppari vaaleanpunainen harja. Se on niiiiin pehmeä !

7. Vaaleanpunainen pehmoinen pölyharja.

8. Fiskarsin sakset täytyy löytyä pakista, jotta saadaan tukat kuntoon.

9. Aikoinaan polluxista tullut kaviokoukku, joka on osoittautunut erittäin huonoksi, mutta silti se jotenkin pyörii tuolla pohjala. Punainen kaviokoukku on kuitenkin aina käytössä ollut.

10. Tenavatalkilla pelastetaan Milan nahka. Koska loimet hiertää yleensä lavoista ja välillä on satula hangannut, kun Mila on lihonut ja satula ei olekkaan enään niin sopiva. Joten tälläinen pieni ensiapu milskulle.

11. Sämpyn vanha vaaleansininen puuvarrella oleva jämäkkä pölyharja. Ei kyllä ole tullut käyttöä.

12. Ihana pumpulin pehmeä harja, josta Mila tykkää. Tuntuu kuin hyppäisi hattaran sekaan.

13. Toinen samantyylinen kuin edellä mainittu harja, mutta hieman jämäkämpi ja enemmän harjaksia. Kuitenkin pysyy erittäin pehmeänä.

Milalla ei ole kovinkaan kovia harjoja, koska se ei vaan siedä niitä, kun omistaa kesät talvet vielä kaikenlisäksi niin silkkisen lyhyen karvan. Joten kovat harjat olen aikalailla käytöstä jättänyt pois, paitsi jos on kamala likapinttymä tai kova lika klöntti taikka sitten hännän & harjan selvitykseen.

2 kommenttia: