sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Pientä selvitystä

Moni on varmastikkin huomannut, että olen ollut poissa täältä bloggerin parista jonkin tovin. Mulla ei ole suoraan sanottuna ollut mitään kiinnostusta kirjottaa tänne ratsastuksesta, kun pää on ollut täynnä ajatuksia, keskeneräisiä sellaisia, joita en sitten halunnut tänne julkiseksi vielä kirjoittaa, mutta nyt ajattelin lähteä purkamaan asiaa, kun pään sisällä niitä on mietitty ja itketty ja yritetty kaikin keinoin korjata. Mutta palaan takaisin tähän ruudun taakse teille kirjoittamaan taas.

Tosiaan, joku on voinut nähdä ilmoituksenkin Milasta myytävänä. Ajattelin laittaa sen myyntiin, koska tuntui että se oli vain liian hankala minulle, vaikka itse sitä eteenpäin olen paljon vienytkin. Koska tottakai se harmittaa, kun ei radat onnistu ja miltein joka kerta voi olla vain pettynyt. Yritin sitten miettiä että onko vika siinä ettei meidän yhteistyö suju, muttei se kyllä siinäkään ollut. Kotona Mila on hypännyt ihan ongelmitta ja eilenkin hypättiin 110cm rataa kotona ja kaikki hyppypaikat onnistui samoinkuin tempo pysyi samana, eikä yhtään kieltoa tai pudotusta. Sileällä se liikkuu todella nätisti ja rennosti peräänannossa, tekee puhtaat laukanvaihdot, väistöt, avot ynnämuut ! Heti ilmotuksen laitettua Mila alkoi kulkea hyvin, tuntui että kokosin itsenikin esteillä ja ajattelin ehkä että nyt täytyy tehdä jotain, enkä halua tästä luopua. Joten nyt päädyimme ottamaan ilmoituksen pois, ollaan me sitten hyviä myymään hevonen, heh.. Nyt kuitenkin meillä treenit jatkuu ihan samalla mallilla, kovemmalla työllä ja erinlaisilla tekniikoilla. Jospa tämä tästä vielä iloksi muuttuisi !
Neiti kuitenkin meille jäi ja jääkin, eikä minnekkään lähde.



1 kommentti:

  1. Kiva blogi ja hieno ulkoasu. Sait minusta uuden lukijan. Käyhän lukemassa minukin blogiani, http://olipakerranhevonen.blogspot.fi/

    VastaaPoista