tiistai 6. maaliskuuta 2018

Uusi Samshield kypäräni



Moni varmaan on alkuvuodesta, ehkä vieläkin pohtinut minkä ostaa uudeksi kypäräksi kun vanha ei mene enää uusista standardeista läpi.  Monia varmasti harmittaa, kun on ostanut hienon kalliin kypärän ja se ei kuitenkaan mene standardeista läpi. Kypärässähän pitää nyt kilpaillessa olla joko EN 1384:2017 tai VG1 merkintä.




 Mulla oli Samshield kypärä jo ennestään, merkistä en pois vaihda, koska istuu mun päähän täydellisesti! Se on myös tarpeeksi kevyt päässä ja voi halutessaan ostaa Lady-lipan, sekä mikä parasta, voit itse tuunata Samshieldin sivuilla millaisen kypärän haluat! Kaikenlisäksi se on vielä todella helppoa suunitella. Tässä kohtaa saatat miettiä, että se pitää tilata ulkomailta ja maksaa luottokortilla tms. Onneksemme monet hevostarvikeliikkeet tekeevät tilauksen puolestani ilman lisämaksuja. Sinä vain suunnittelet ja laitat toiveesi sähköpostilla/puhelimitse haluamallesi liikkeelle, joka näitä tilauksia ottaa vastaan.  Itse tilasin jo toistamiseen kypäräni Ratsutarvike Satulavyön kautta. Kypärä tuli nyt n.3 viikkoon, viimeksi meni 4 viikkoa. Maksun suoritin vasta paikanpäällä.



Lämpimästi suosittelen teille Savolaisille käyttämään Satulavyötä Samshieldin tilauksessa, koska se todella on helppoa ja vaivatonta!

Halusin pitää kypäräni simppelinä, mutta jotain kivaa extraa oli saatava. Päädyin shadow matt malliin, johon laitoi merkin sekä raidat ruusukullalla, joka oli uusi väri Tää on niin nätti! En ottanut tähän erikseen lippaa, kun vanhaan kypärään ostin jo erikseen lipan, joten siirrän sen vain tähän kypärään.

Samshield on siitä kiva kypärä, että kypärän kokoa saa muokattua erikokoisilla sisuksilla, sekä sisukset saa irti ja on konepestävissä. Kypärässä on myös erittäin hyvä laatu, sekä tämä kypärä takaa turvallisuuden laadukkaan kuoren ansiosta, nimittäin kypärässä on käytetty samoja iskujavaimentavia materiaaleja kuin nykyajan motocross kypärissä. Kypärän sisuksissa on käytetty Fast Dry- kangasta, sekä siinä on uskomattoman hyvä ilmastointi.

Kypärä on siis ennenkaikkeaan turvallinen, mutta myös tyylikäs, laadukas ja hygieeninen!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti